Preaiubitului meu…


Eşti parfumul suav al crinilor albi ce înfloresc în sufletul meu pătimaş… Eşti picătura de rouă ce se oglindeşte pe petala unui trandafir…
Eşti  raza de soare care mă cuprinde în braţele-i calde…  Eşti mireasma vântului de iarnă ce-mi mângâie parul şi lacrima care alunecă pe obraz şi se sparge în palma mea!… Eşti visul meu care mă ţine trează mereu! Eşti luna care mă priveşte-n noapte… Trăiesc ca să Te pot  iubi numai pe Tine!… Aşa eşti Tu şi Te iubesc aşa cum eşti!

Te iubesc foarte mult şi cred că fără Tine nu aş mai putea trăi în această lume, care mi s-ar părea ca ziua fără soare sau noaptea fără stele… De fiecare dată adorm cu Tine în gând, mă scol cu Tine-n gând, mănânc cu tine în gând,  Dumnezeule!

Numai Dumnezeu a putut inventa această iubire. Ceva asemănător am visat o dată, dar nu era la fel, pentru că în vis porţile cerului sunt deschise pentru mine…  Mi-am dat seama târziu că viaţa merită trăită, dar niciodată nu-i târziu să Te iubesc şi  să Îţi dovedesc că TE IUBESC… Îţi mulţumesc Ţie,  Iubire, pentru dragostea Ta… Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această poveste de dragoste!… TE IUBESC!!!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s