Puterea postului şi a rugăciunii!Când am văzut-o pentru prima dată pe Rodica Volintiru, am văzut ceva frumos în suflteul ei. S-a aşezat lângă mine şi, pur şi simplu, am început să vorbim(nu prea multe dar a fost de ajuns să îţi dai seama că este un om minunat),  niciodată nu ne-am văzut, dar dragostea ce o are pentru Dumnezeu, dar şi faţă de oameni, emana ca o mireasmă plăcută înaintea Celui căruia Îi slujeşte cu o pasiune de nedescris şi mi-aş fi dorit ca această pasiune să o văd în multe femei din România. Spun asta, pentru că Dumnezeu a lăsat un potenţial imens în fiecare inimă ce doreşte să Îl slujească pe El, doar dacă învaţă să fie disponibilă. Mi-aş fi dorit să scriu mărturia acestei minunate femei a lui Dumnezeu, însă am preferat, mai degrabă, să pun câteva videoclipuri cu mărturia ei şi cu mesajele ce le-a avut la nenumărate conferinţe dedicate exclusiv femeilor. WOW! WOW! WOW! Vă spun că fiecare mărturie a Rodicăi este una prin care Dumnezeu sensibilizează inimi împietrite, inimi căzute şi îndurerate. Eşti TU gata să asculţi de Vocea Celui care a fost străpuns pe lemnul crucii de la Golgota?? Dacă da, atunci te provoc să urmăreşti aceste videoclipuri ce le-am postat de pe Youtube.

Pe mine, personal, mărturia Rodicăi, m-a provocat şi Dumnezeu m-a conştientizat de multe lucruri pe care nu le înţelegeam. Mă rog ca mărturia ei să aibă un impact şi o transformare în inima TA! Lasă-te convinsă de Duhul lui Dumnezeu. 

În Christos Isus avem totul deplin, dar din cauza păcatului de orice fel nu putem beneficia de binecuvântările Domnului. De aceea, postul şi rugăciunea sunt atât de importante în viaţa noastră de credinţă.

Trăim o vreme critică. Biserica lui Christos este din ce în ce mai slabă, adormită. Vrăjmaşul atacă pe orice cale, căci vrea să omoare, să distrugă şi să prăpădească: familia, biserica, relaţiile, sănătatea…

Rugăciunea însoţită de post este mult mai efectivă decât rugăciunea singură. În urma postului, rugăciunile noastre vor fi transformate, dinamice şi vom vedea rezultate mari.
Prin post şi rugăciune Îl vom onora şi glorifica pe Domnul Isus cu adevărat.

Cel ce posteşte mult şi se roagă, devine un canal pentru Duhul Sfânt, un instrument în mâna lui Dumnezeu, un vas cu totul predat Lui, un ambasador al cerului care va merge în toată lumea şi va face ce Christos a făcut.

Prin post şi rugăciune “omul cel vechi” este crucificat, iar “omul cel nou” înviat, umblând în noua viaţă în Christos Isus. Apostolul Pavel ne spune, 2 Corinteni 11:27 “în posturi adesea…”, Galateni 5:24 “răstignind firea pământească…”
Postul şi rugăciunea ţine firea noastra pe cruce. Fără această moarte, nu este victorie.
Singurii oameni care au autoritate peste satan, sunt aceiea care aleg calea crucii.
Galateni 2:20: “Am fost răstignit împreună cu Christos, şi trăiesc… dar nu mai trăiesc eu, ci Christos trăieste în mine.”

Postul şi rugăciunea ridică nivelul credinţei care mută munţii. (Matei 17:20,21)

Ca să vedem semne şi minuni în viaţa noastră, trebuie să avem o viaţă de post şi rugăciune. Cu cât postul este mai lung, cu atât victoria este mai mare. În posturile lungi, vom experimenta ca şi Daniel: răspuns la rugăciuni care de mult le aşteptam, putem avea viziuni cereşti glorioase şi multe revelaţii divine.
De aceea, fraşi şi surori preaiubiţi în Domnul Isus, scuturaţi-vă de praful leneviei, apatiei, nepăsării şi indiferenţei spirituale, scuturaţi-vă de lucrurile lumii care vă ţin pe loc şi nu va lăsa să creşteţi la statura plinătăţii lui Christos. (Efeseni 4:13)

Este vremea să creştem spiritual. Este vremea să începem să moştenim ceea ce Tatăl nostru ne-a încredinţat, căci suntem moştenitori împreună cu Hristos (Iacov 2:5; Efeseni 1:11)
Este vremea să intrăm în Autoritatea pe care Tatăl ne-a dat-o (Marcu 16:17,18 Luca 10:19)
Este vremea să locuim în locurile cereşti în Hristos Isus (Efeseni 2:6) şi de acolo să poruncim căpeteniilor şi puterilor demonice să plece din familiile noastre, bisericile noastre, ţara noastră. Căci Dumnezeu a pus în noi comori, valori, calităţi, abilităţi divine, daruri cereşti. Este timpul să le folosim spre slava şi gloria SA.
Este vremea de a sparge carapacea lumii, păcatului, a religiei, necredinţei, a formei, a obiceiurilor aşa zis evlavioase, ca să iasă la iveală adevărata identitate pe care o avem în Christos Domnul. Domnul ISUS vrea să locuiască-n noi în toată plinătatea SA, a dragostei Sale -AGAPE.

CA SĂ FIM O INFLUENŢĂ PENTRU CEI DIN JUR,
UN MAGNET CARE ATRAGE SPRE EL,
O SARE CARE PROVOACĂ SETE DUPĂ EL
O LUMINĂ CARE ÎMPRĂŞTIE ÎNTUNERICUL,
EL VREA SĂ FIM
MÂNGÂIERE PENTRU CEL ÎNTRISTAT,
PACE PENTRU CEL ÎNGRIJORAT,
VINDECARE PENTRU CEL BOLNAV,
BUCURIE PENTRU CEL CE PLÂNGE,
SPERANŢĂ PENTRU CEL DISPERAT,
PÂINE PENTRU CEL FLĂMÂND,
APĂ PENTRU CEL ÎNSETAT,
BELŞUG PENTRU CEL LIPSIT,
TĂRIE PENTRU CEL SLĂBIT,
O EPISTOLĂ VIE.

Gloria şi puterea Lui se va manifesta prin noi şi va atrage lumea la Christos.
Secretul acestor valori stă în post, rugăciune şi timp petrecut în intimitate cu Christos.

6 thoughts on “Puterea postului şi a rugăciunii!

 1. CA SĂ FIM O INFLUENŢĂ PENTRU CEI DIN JUR,
  UN MAGNET CARE ATRAGE SPRE EL,
  O SARE CARE PROVOACĂ SETE DUPĂ EL
  O LUMINĂ CARE ÎMPRĂŞTIE ÎNTUNERICUL,
  EL VREA SĂ FIM
  MÂNGÂIERE PENTRU CEL ÎNTRISTAT,
  PACE PENTRU CEL ÎNGRIJORAT,
  VINDECARE PENTRU CEL BOLNAV,
  BUCURIE PENTRU CEL CE PLÂNGE,
  SPERANŢĂ PENTRU CEL DISPERAT,
  PÂINE PENTRU CEL FLĂMÂND,
  APĂ PENTRU CEL ÎNSETAT,
  BELŞUG PENTRU CEL LIPSIT,
  TĂRIE PENTRU CEL SLĂBIT,
  O EPISTOLĂ VIE.

  Vreau in fiecare zi sa fiu asa cum spune aceasta poezioara. Sa ma ajute bunul Dumnezeu.

 2. Pstu si rugaciunea te ajuta sa iti rasticnesti firea pe cruce,sa simti pe acei oameni care sufera si sa te rogi pt iei.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s