La mulţi ani, Ana şi Mircea!


Pentru că astăzi este o zi specială în viaţa voastră, vreau să Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru oportunitatea binecuvântată ce mi-a oferit-o de a vă ura un frumos “La mulţi ani!” şi un mare MULŢUMESC pentru ceea ce sunteţi şi însemnaţi pentru mine în fiecare zi!

“La mulţi ani!” poate este puţin spus, dar vă MULŢUMESC pentru bunătate, răbdare şi calmitate. Vă doresc numai zâmbete în viaţă, împliniri şi sănătate!

Şi, pentru că este ziua în care împliniţi onorabila vârstă de 3… ( aici vă las pe voi să spuneti 🙂 ), vreau să vă aduc mulţumirile mele şi le veţi vedea doar dacă accesaţi videoclipul de mai jos:

Advertisement

4 thoughts on “La mulţi ani, Ana şi Mircea!

 1. Dragă Elly,
  Dacă am putea mulţumi lui Dumnezeu pentru un dar minunat în aceste zile este pentru tine. Nu putem ascunde cât de mult ne lipsesc copilaşii noştri de acasă, însă Dumnezeu a spus că nimeni nu lasă în urmă pe cei dragi fără să primească însutit şi în viaţa aceasta şi în veşnicie. Deci, vedem clar că Dumnezeu e aşa de credincios Cuvântului Său încât ne-a dăruit prin tine dragostea apropiată a celor dragi.
  Mulţumim aşa de mult.
  Ana şi Mircea

 2. Cu cate daruri te-a inzestrat Dumnezeu, draga mea!
  Ce frumos ai scris si imi place si videoclipul pe care l-ai creat!
  Fii binecuvantata!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s