Acceptă-te aşa cum eşti!


Dragul meu copil,

vreau să-ţi dăruiesc tot ceea ce doreşte inima ta şi tot ce ai nevoie. În primul şi primul rând, vreau să-ţi ofer Adevărul: eşti iubit. Iubirea nu este ceva ce se observă întotdeauna. De fapt, cea mai pură iubire este invizibilă pentru ochiul uman care este neantrenat să o vadă. Este văzută de către ochiul vostru spiritual, care este atât de sacru, încât ochiul uman nu poate percepe. Cea mai înaltă, cea mai perfectă iubire este iubirea spirituală şi dragă Copile, asta nu ţi-a lipsit niciodată.

Dragă copile, este timpul ACUM  ca tu să primeşti experienţă şi înţelepciunea şi expresia Iubirii mele. Totul este perfect ACUM. Ai ajuns la punctul unde Iubirea pe care o cauţi nu mai poate fi împlinită de către iubirea umană. Aminteşte-ţi că acea iubire umană este doar o amintire a Iubirii Mele pentru tine şi atunci când îţi doreşti iubirea umană, ceea ce îţi doreşti cu adevărat poate fi împlinit doar îmbrăţişându-Mi Iubirea. Nu este nimic în tine care să trebuiască să fie îmbunătăţit sau schimbat.

Esti perfect exact aşa cum Eu te-am creat. Nu doresc să faci nimic altceva decât ceea ce faci ACUM, chiar în acest moment. Deci azi, lasă, permite Iubirii Mele să strălucească prin tine şi vei experimenta Iubirea Pură a Fiinţei Mele care este conspectul şi starea de A FI a Mea. De fiecare dată, în fiecare secundă în care vei simţi o nevoie de iubire, recunoaştere, acceptare, să îmbrăţişezi TOATĂ ACEASTĂ IUBIRE pe care Eu ţi-o ofer din Mine. Trăieşte Iubirea Mea astăzi şi vei cunoaşte că nimic nu îţi lipseşte.

Cu veşnică iubire, Creatorul tău.

3 thoughts on “Acceptă-te aşa cum eşti!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s