Ce înseamnă Biblia pentru mine?!


Am aflat în ea comori pe care niciodată nu mi- aş fi închipuit că le are… Astăzi, de cate ori citesc Biblia, îmi pare că am intrat într- o mină de mărgăritare scumpe. Din ce intru şi din ce sap mai adânc… dau peste noi şi noi comori.

Toată tăria mea este BIBLIA! Ea mă însoţeşte, mă îndeamnă, mă luminează şi mă întăreşte în toate circumstanţele vieţii mele. Ea îmi dă căldura inimii şi lumina minţii ca să- L duc pe Hristos în orice chip la cunoţtinţă ( Filipeni 1: 18). Ea îmi dă toate armele ce  trebuie unui ostaş adevărat, unui ” nebun oastaş al lui Hristos!”.

Biblia este o parte întregitoare, o lipsă a vieţii mele, întocmai ca şi apa pe care o beau, ca aerul pe care îl respir şi pâinea ce o mănânc… În fiecare zi citesc în Biblie, pentru că simt o sete a sufletului ce mă mână ca pe un cerb ( Psalmul 42), să mă adăp la izvoarele ei. Simt o foamete a sufletului care mă mână să caut cuvintele ei şi să mă hrănesc cu ele în fiecare zi(1 Timotei 4: 6)… Biblia este legătura mea zilnică cu Iubitul meu!!!

Iar, de câte ori citesc Biblia, simt o mare durere… Îmi vine să plâng de durere când mă gândesc câţi oameni nu au aflat  şi nu cunosc încă comorile sufleteşti ale ei… Câţi mor înainte de a gusta din izvoarele Bibliei!

Cititorule, ai tu Biblia în casa ta, şi citeşti tu regulat în ea??

Advertisement

6 thoughts on “Ce înseamnă Biblia pentru mine?!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s