Restrospectiva vieţii mele!…


Eram afară, departe de Dumnezeu… eram păcătoasă, vrăjmaşă… Aveam o datorie mare şi meritam să rămân pentru totdeauna afară în mizeria mea, în întunericul de afară… în noaptea veşnică!..

Am intrat pe uşa deschisă ( Ioan 10: 9)… Domnul meu era Uşa!… La altar am văzut Dragostea, am văzut dragostea lui Dumnezeu care a făcut ca Singurul Său Fiu să fie jertfit pe cruce!… Acolo am aflat împăcarea şi pacea… Era dincolo de orice aşteptare a mea… Am văzut bogăţiile Domnului Isus în Sfeşnic… Prin perdea am ajuns la lumina din Cer care înconjoară Tronul lui Dumnezeu… acolo eram acasă!!!

Oare era vis? Nu!… era realitatea!… Acum o văd prin credinţă, dar în curând o voi vedea exact aşa cum este…

Ce dragoste din partea Ta, Dumnezeule!… cât de mare este harul Tău!… Cât de minunată este Persoana care a împlinit tot, Fiul Tău!… Eşti incomparabil!

Când El va veni să mă ia acasă, cântecul veşnic al celor mulţi răscumpăraţi va umple întregul Cer… va fi un cor puternic… cântat de voci perfecte, însoţite de instrumente perfecte…

 A Lui, care ne- a iubit, ne- a spălat de păcatele noastre în Sângele Său scump şi a făcut din noi împăraţi şi preoţi pentru Dumnezeu, a Lui să fie gloria şi stăpânirea în veci de veci!… ( Apocalipsa 5: 9, 10).

Advertisement

One thought on “Restrospectiva vieţii mele!…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s