Posted in De' ale mele!!!

Fii milos, iubitor si de ajutor !


” Asadar, cat avem prilej, sa le facem bine tuturor, si mai ales fratilor in credinta” – Galaten 6: 10

Nu este minunat Domnul? Observati ca ne- a spus sa le facem bine TUTUROR oamenilor, nu doar unora si spune mai departe: “… si mai ales fratilor in credinta.” Trebuie sa fii plin de afectiune fata de toti oamenii, in special fata de fratii si surorile in credinta.
In Matei 24: 12, Isus a spus: ” … din pricina inmultirii faradelegii, dragostea celor mai multi se va raci.” El S- a referit la vremurile din urma, in care multora le va pasa numai de ei insisi. Fiind copiii lui Dumnezeu, ni se cere sa iubim; este natura noastra sa iubim. Dumnezeu asteapta de la tine sa iti pese de altii si sa le arati dragoste chiar si in momentele dificile. El nu doreste ca noi sa devenim reci, impietriti si egoisti.
Trebuie sa profitam de fiecare ocazie pentru a ne exprima dragostea unii fata de altii.
In mod constient sa cauti ocazii de a- i binecuvanta pe ceilalti si sa iti exprimi dragostea fata de ei. Atunci cand oamenii sunt bucurosi este o ocazie de a- ti exprima dragostea; bucura- te cu ei pentru ceea ce a facut Domnul in viata lor. Tot asa, daca i s- a intamplat cuiva din jurul tau o nenorocire, arata- i ca iti pasa si incurajeaza- l prin fapte si cuvinte.
Cauta si astazi in jurul tau acea ocazie de a binecuvanta si de a ating pe cineva cu dragostea lui Cristos! S- ar putea ca nimeni sa nu vina la tine sa iti ceara ajutor, dar fii atent. Priveste in jur dupa un frate sau o sora care are nevoie de ajutor si incearca sa ajuti asa cum poti. Poate ca lumea este plina de rautate, nedreptate si ura dar tu esti lumina lumii; asadar demonstreaza ca esti diferit prin faptul ca iti pasa, iubesti si esti bun cu ceilalti !

Advertisements

Author:

Sunt visul din inima Lui devenit realitate !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s