Sa poti sa fii inca o data copil


Cand cititi Marcu 10: 13- 16, imaginati- va ca traiti in Israel in vremea Domnului Isus.
Este o zi senina. Soarele straluceste cald deasupra capului vostru si simtiti nisipul in sandale in timp ce va uitati cu atentie la Isus, care este inconjurat de o multime mare de oameni.
Simtiti supararea din glasul Lui atunci cand ucenicii incearca sa- L apere de multime. Auziti dragostea si gingasia din glasul Lui in timp ce- Si intinde bratele si- i invita pe copii sa vina la El.
Imaginati- va ca sunteti o mama sau un tata care- si aduce copiii la Isus. Vedeti cum alti parinti imping in fata un copil timid sau cum poarta pe brate prin multime un copil bolnav. Copiii se inghesuie in jurul lui Isus; vor sa- L atinga si fiecare vrea sa sada in poala Lui. O fetita isi pleaca increzatoare capsorul pe umarul Lui. Isus Isi face timp pentru fiecare copil in parte – il binecuvanteaza, il strange la piept si apoi il da inapoi parintilor lui. Copiii sunt fericiti – nici nu- i de mirare : cine mai poate ramane acelasi dupa ce a fost atins de Isus?
Poate copiii tai sunt mari acum. Insa cu ochii mintii tot mai vezi inaintea ta o fetita sau un baietel. Adu- ti copiii – barbati adulti sau femei adulte – pur si simplu ca pe niste copii la Isus. El ii va atinge si ii va binecuvanta. Fa- o acum si intotdeauna !
Daca esti o femeie care traiesti singura, cu siguranta printre rude sau cunostinte sunt copii pe care- i iubesti. Adu- i pe acestia in rigaciune la Isus si imagineaza- ti ca El ii ia in brate si- i binecuvanteaza.
Redevino si tu pur si simplu in bratele lui Isus, indiferent ce varsta ai. Lasa- L sa te tina in brate. In adancul inimii noastre, noi suntem cu totii copii si tanjim sa ne odihnim in bratele puternice ale Domnului nostru.
Inchide ochii si imagineaza- ti ca stai in bratele lui Isus ca un copil si – I asculti cuvintele:
– Copilul Meu, Imi pasa de tine ! Te iubesc asa cum esti ! Increde- te in Mine !

de Rosalinda Rinker

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s