Frumuseţea lui Dumnezeu – prin post şi rugăciune!


Te- ai întrebat vreodată ce reprezintă pentru tine cartea? Sunt sigură, că da! Şi eu m- am întrebat mereu şi într- un final am descoperit ce înseamnă.Dar cum nu pot ţine numai pentru mine, o să vă împărtăşesc şi vouă ce am descoperit.

Cartea este viaţa noastră, aşa- i? Cei care citesc cărţi, înţeleg despre ce vorbesc 🙂 Ea este în viaţa noastră un element central al creării unui psihic sănătos, a unei culturi generale; este sprijinul în cazul unei decăderi nervoase; este uneori ceva mai mult decât un profesor, deoarece cu ajutorul ei putem să descoperim lucruri noi… Ea ne face să fim mai buni într- o lume tot mai alertă, ne ajută să trecem peste greutăţile vieţii, ne întăreşte… practic, ne face parcă să vedem lumea cu alţi ochi!

Cartea este un mod de comunicare… Ştim cu toţii că a scrie, este o artă deoarece trebuie să ai dar pentru a putea să realizezi ceva de calitate.. Trebuie să ştii să împleteşti cuvintele în aşa fel încât cel ce citeşte să fie atras de ceea ce scrii şi să aibă posibilitatea să înveţe ceva nou din conţinutul lecturii.

Marian si RodaÎn urmă cu câteva zile, am primit o carte scrisă de Rodica Volintiru, ” Cunoaşterea frumuseţii lui Dumnezeu – prin post şi rugăciune” . Lecturând această carte, m- am putut identifica cu sentimentele exprimate prin cuvinte, dar nu oricare, ci doar acelea care provin din inimă şi care sunt una cu ceea ce simte autoarea.

Cartea, ” Cunoaşterea frumuseţii lui Dumnezeu – prin post şi rugăciune”, este un sprijin şi ne ajută să înţelegem tainele lui Dumnezeu. Pe filele ei, găsim scrise sfaturi; ne putem identifica de cele mai multe ori cu autoarea (sigur, experienţele noastre sunt diferite de ale autoarei, dar într- o oarecare măsură ne regăsim în experienţele ei!). De asemeni, putem culege multă înţelepciune din experienţele trăite de Rodica împreună cu Dumnezeu. Dacă suntem atenţi la ceea ce citim în această carte, ne putem ” adăposti” de gurile rele, dacă ne dorim cu ardoare caracterul lui Dumnezeu în noi, aşa cum afirmă autoarea: ” Tată, doresc aşa de mult să formezi în mine caracterul Tău. Doresc să am inima Ta, smerenia Ta, şi toată roada Duhului Tău cel Sfânt în mine.”

În cartea, ” Cunoaşterea frumuseţii lui Dumnezeu -prin post şi rugăciune”, găseşti alinare, şi cu cât eşti mai atras să o citeşti, cu atât găseşti răspunsuri la întrebările tale… te regăseşti în luptele autoarei!

Nu vreau să vă dezvălui eu prea multe, ci îmi doresc să puteţi descoperi chiar voi despre ce vorbesc!!

În mod inteţionat vreau să pun accent pe un lucru important: nu neglijaţi Sfânta Scriptură!! Veţi putea observa că autoarea, Rodica Volintiru, are ca temelie Sfânta Scriptură!!

Dacă doreşti ca numărul de cărţi din biblioteca ta să se înmulţească, nu ezita să scrii direct autoarei la adresa de mail:roda4jesus@yahoo.ca sau la acest nr de telefon: 0748303230-SORINA (pentru cei care locuiesc în România).

rodica carte

9 thoughts on “Frumuseţea lui Dumnezeu – prin post şi rugăciune!

  1. Dacă doriți mai multe informații despre cum a- ți putea comanda cartea, nu ezitați să scrieți la adresa de mail (roda4jesus@yahoo.ca) sau să sunați la nr. de telefon afișat:
   Mobil: 0748303230-SORINA

   O zi binecuvântată și mulțumesc pentru vizită! 🙂

 1. salom va ros sa imi spneti cum va pot contacta cat mai urgent de ex.maine 29 08 2015 sa fii binecuvantat multumesc.

 2. salom va rog
  sa imi spneti cum va pot contacta cat mai urgent de ex.maine 29 08 2015 sa fii binecuvantat multumesc.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s