Posted in De' ale mele!!!

Invatati pe copii…


” Un mare bijutier din New York a primit spre prelucrare un diamant in valoare de peste un milion de dolari. Timp de o luna, el a studiat acel diamant ca sa ii cunoasca structura, apoi cu multa rabdare si- a luat timp sa il prelucreze, sa ii dea fatetele cu frumoase forme.  Era prea scump si nu putea sa il lucreze in pripa. ” 

Nu de mult, am inceput sa lucrez intr- un afterschool (” Maini Deschise”) unde fac temele cu copiii defavorizati, in orasul in care locuiesc acum.  Povestirea de mai sus, reflecta foarte bine ca fiecare copil este asemeni unui diamant care trebuie studiat, cunoscut, prelucrat.

Pentru toti cei implicati in educarea acestor copii este un privilegiu insemnat, ” mai de pret decat aurul sau argintul.”  Sunt indrumati cu dragoste si sacrificiu. Dar, cel mai important lucru este ca Numele lui Isus este scris in inimile lor micute, dar pline de dragoste pentru dascalii lor.Nu obosesc in a le sadi Cuvantul lui Dumnezeu si intr- o zi, vor primi cele mai frumoase flori ale recunostintei.

Daca doriti sa va rugati sau sa sustineti pe unul dintre acesti micuti, o puteti face luand direct legatura cu mine sau cu unul dintre liderii acestui afterschool. Pentru mai multe informatii despre acest proiect, accesati urmatorul link: MAINI DESCHISE

Advertisements

Author:

Sunt visul din inima Lui devenit realitate !!!

2 thoughts on “Invatati pe copii…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s