Posted in De' ale mele!!!

Murmur.. cartire…


… soapte ascunse… razvratire !
La inceput, par a fi niste simple cuvinte, soapte innabusite, ascunse de oameni si chiar de DUmnezeu… acele soapte interioare, dar care se aud in taina inimii tale.. sunt puncte de plecare ale situatiilor din istoria vietii tale.

In biserica Ii canti laude lui Dumnezeu; spui marturii despre ceea ce El a facut in viata ta abordand o fata voioasa; debordezi de o buna dispozitie pana si tu te miri de cat de bine stii sa joci teatru; faci rugaciuni pioase, ca sa vada toti cat de spiritual esti. Dar, de fapt, nu sunt altceva decat niste murmure rostitte in inima ta.

De ce atat murmur? Ai uitat fagaduintele Lui, incat nici glasu- I nu mai poti auzi?

Tine minte: situatiile in care te zbati, nu sunt mai mari decat Dumnezeul tau – NICIODATA nu a fost indiferent fata de tine. El nu este asemeni unui om indiferent la nevoia sau criza din viata ta. El doreste sa TRAIESTI CUVANTUL SAU !!!

Baga de seama ca situatia in care esti, sa nu cumva sa te indeparteze mai mult de prezenta Sa, ci sa- L lasi pe Duhul Sau sa se bucure in tine (noi) !

In Cuvantul Sau vedem ca este scris si Duhul Sfant deseori ne aminteste, ca ” toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce- L iubesc pe Dumnezeu.”(Romani 8: 28) Acest verset este un bun leac impotriva cartirilor si ne ridica spre a- I canta laude, sa aducem cuvinte de multumire.

Asadar, sa incetam in a mai murmura impotriva unii altora; impotriva lui Dumnezeu pentru situatiile in care suntem si sa indraznim sa rostim cuvintele deschis. Sa renuntam la ura, gelozie, invidie, ranchiuna sau orice fel de sentiment negativ – am fost rascumparati si curatiti de Sangele Domnului Isus, iar murmurul Duhului Sfant sa ne insufleteasca inimile !

Perla Suferintei

Advertisements

Author:

Sunt visul din inima Lui devenit realitate !!!

6 thoughts on “Murmur.. cartire…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s