Este Viu…


” Dar, Dumnezeu L- a Inviat dezlegandu- I legaturile mortii, pentru ca nu era cu putinta sa fie tinut de ea.” ( Faptele Ap. 2: 14)

Domnul Isus a renuntat de bunavoie la propria- I viata… Invierea Sa este confirmata prin faptul ca mormantul este gol si ca este cu adevarat Fiul lui Dumnezeu. Daca nu ar fi inviat, nu li s-ar fi aratat ucenicilor care erau cuprinsi de o intristare groaznica – cel mai bun Prieten al lor tocmai fusese rastignit! Nu li s- ar fi preschimbat deznadejdea in bucurie curaj si cuprinsi de o speranta coplesitoare.. Invierea lui Isus nu ar fi avut impact asupra noastra astazi daca El si-ar fi incheiat lucrarea pe pamant in moarte si dezamagire… Dar ce bine ca exista dovezi care atesta ca El a inviat. Dupa invierea Sa, s-a aratat Mariei Magdalena (Ioan 20: 11-18), lui Petru, celor doi ucenici care se intorceau de la Emaus si altor ucenici.

Deci, ” prin El, Dumnezeu a impacat TOATE lucrurile cu Sine, fie cele de pe pamant, fie cele din Cer, facand pace prin Sangele Crucii Lui. ” ( Coloseni 1: 20)

Asadar, sa ne pregatim inimile pentru bucurie si speranta. Sa reflectam  la frumoasa Jertfa de pe dealul Capatanii. Prin rugaciunile noastre, in aceasta victorioasa zi in care ne- a fost aratata ( dovedita) dragostea Tatalui, dandu- Si Unicul Fiu pentru noi. Fiul Sau, a platit TOTUL pentru noi ! Cerand ceva in schimb? NIMIC, doar inimile noastre sincere!

Tata scump, iti multumesc pentru darul sperantei primit prin jertfa Fiului Tau –  datorita Tie, stim ca nici o problema nu este prea dificila si ca moartea nu mai are nici o putere asupra noastra.

Darul bucuriei l- am primit prin  Jertfa –  datorita Tie, nici o provocare a vietii nu va fi prea mare, iar la final, ne vom bucura impreuna – Tu si eu !

Nu mi- ar ajunge viata aceasta sa- Ti multumesc pentru DRAGOSTEA Ta, cand ai ales sa Ti- o dai pe a Ta ca eu sa traiesc –  ce dragoste indestructibila !

Si daca astazi traiesc, se datoreaza Tie – este viata pe care am primit- o  cand Tu ai parasit mormantul !

Te celebram, Domn Inaltat ! Iti aducem inimile pline de recunostinta!

11008599_10204279835692359_8610436257267283186_n

2 thoughts on “Este Viu…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s