Posted in De' ale mele!!!

… din ce tabara faci parte?


Luptam impotriva unui dusman puternic – Satan !

Razboiul este unul invincibil, in lumea spirituala – invizibil !

Armata lui Satan este una ostila, iar slujitorii lui sunt asemeni stapanului. De asemeni, acest razboi spiritual nu se da numai in lumea invizibila, ci si in cea reala. Si putem observa acest lucru ( daca suntem constienti, desigur !), in relatiile unii cu ceilalti; in vorbirea de rau unii despre ceilalti; in cautarea despre ” noi informatii” despre ce a mai facut X sau Y ( adica, barfa); in cuvintele rostite fara putere, distructive, fara viata- care sunt ca niste “suliti arzatoare” din partea inamicului nostru; prin indiferenta unii fata de ceilalti; prin lipsa dragostei, a empatiei – nu mai empatizam cu aproapele nostru cand este in nevoie (de orice fel), ci, mai degraba, ne uitam si vedem cum banii scad din cont daca- l ajutam pe fratele sau pe sora care trece prin aprige stramtorari; etc.

Strategiile inamicului ne afecteaza in viata de zi cu zi. Daca nu suntem destul de suficienti de maturi (spiritual, vorbind), atunci suntem o prada destul de usoara pentru Satan. Si putem intra in conflict cu usurinta. Trebuie sa retinem ca suntem implicati intr- un conflict spiritual IN FIECARE ZI ! Asa cum afirma Florence Nightingale, ” viata este o lupta grea, un conflict, o confruntare cu principiul raului, corp la corp. Fiecare centimetru patrat este disputat.”  Este un conflict violent intre cele doua imparatii: imparatia Satanei si a supusilor lui, si Imparatia lui Dumnezeu, impreuna cu armata Sa biruitoare !

Acum se pune intrebarea: TU din ce tabara faci parte?

Personal, desi sunt parte din tabara victorioasa a Atotputernicului Dumnezeu, realizez cat de aprig este razboiul spiritual.

Ca si slujitori si mostenitori Imparatiei Tatalui, trebuie sa aplicam in viata noastra doua principii expuse foarte clarin Efeseni 6: 10, 20 : – 1 –  “Intariti- va in Domnul si in PUTEREA tariei Lui” ; – 2- ” Imbracati- va cu TOATA armatura lui Dumnezeu.

Aplicand aceste doua principii, devenim puternici, ramanem tari pepozitii indiferent de ce ni se intampla. Daca continuam sa ne imbracam cu armatura lui Dumnezeu, protectia Sa spirituala va fi peste noi asemeni unui scut.

Strategiile bine ticluite de Satan sunt atat de bine orchestrate incat  te face sacrezi ca dezamagirea, respingerea, sau chiar departareade Dumnezeu – tot acest complot bine pus la cale de Satan,te face sa crezi ca este adevarat si ca Dumnezeu chair te- a abandonat. Insa, nu este asa. Minciunile auzite despre noi, conflictele cu ceilalti – pur si simplu, ne sfarsesc, ne epuizeaza atunci cand suntem vulnerabili, iar acesta este planul celui rau -sa ne transforme in victime ale razboiului spiritual.

Te intrebi, poate, cum poti lupta impotriva bombardamentelor satanice? Invata cu precizie Cuvantul lui Dumnezeu scris care are putere, este plin de autoritate si rosteste Numele Lui – poate alunga toate temerile provocate de vrajmas. Prin ascultare de El, experimentam puterea Sa; directie cand nu stim incotrosa mergemsi ne poticnim; pacea Sa; inspiratie prin Duhul Sfant!

Deci, lupta si vei fi biruitor !

Advertisements

Author:

Sunt visul din inima Lui devenit realitate !!!

3 thoughts on “… din ce tabara faci parte?

  1. Amin! ajuta-mi Doamne neputintei mele si imbraca-ma cu cu TOATA armatura Ta Doamne…. nu lasa ca increderea si speranta sa moara din inima mea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s