Calea împlinirii – Ann Voskamp


Gânduri printre rânduri

Cartea de față este o colecție de șasezeci de meditații care îți pot schimba viața. O carte încurajatoare despre frângerea de zi cu zi.

Despre ce este vorba în această carte?

Este vorba despre a muri față de mândrie, față de eu- l tău, față de propriile- ți planuri. Este vorba despre cum să îți transformi viața și cum să înveți secretul plinătății lui Hristos. Este despre FRÂNGERE.

Frângerea prin care poți experimenta cea mai frumoasă apropiere de Dumnezeu. Acea frângere care te scoate din zona de confort.

Dacă nu te frângi, nu te poți îndrăgosti de Hristos și va fi imposibil să te adâncești în cunoașterea Lui.

Este acea frângere care te face să te “ îndrăgostești de mâinile Lui care dau formă inimii tale, …, care țin socoteala cicatricilor tale, care te mângâie cu har.”

Cum să trăiești frântă?

Hristos, Domnul, a intrat în haosul din inima mea și a ta. Coasta I- a fost străpunsă, iar rana Lui a fost dovada faptului că El întotdeauna este de partea celui în suferință, a celui rănit, a celui frânt, pentru că “ Luptătorii răniți câștigă.” De aceea: REZISTĂ, AȘTEAPTĂ, PRIVEȘTE ÎN SUS.

Hristos Și- a întins brațele spre mine: cea fără mască, cu cicatricile adânci, cu slăbiciunile mele și cu toată durerea de dincolo de ce se vede. Domnul nostru, Marele Vindecător, este Cel care vindecă inima zdrobită… El este Cel care înfiripă vindecarea în inima frântă, rănită.

꧁꧁꧁꧁꧁𒊹︎꧂꧂꧂꧂꧂

Zdrobirea mea este vindecată prin zdrobirea Lui.

Frumusețea mea este dată prin zdrobirea eu- lui meu, a firii mele pământești.

Harul Său îmi inundă fiecare cotlon al inimii mele zdrobite.

Frângerea, zdrobirea produce în inima mea durere. Nu este ușor să trec prin frângerea durerii, însă este necesară. De ce?

Pentru că, din cea mai profundă durere vine cea mai întărită convingere a prezenței și a dragostei Sale.

Precum ploile de primăvară care cad pe pământul uscat, tot așa Harul Său să plouă tăcut peste sufletul meu . Căci, Harul este un ocean în care ne scufundăm cu toții, iar în fiecare răsărit de soare, vedem “arsura pătimașă a inimii Lui.”

PhotoCredit: Perla Suferinței

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s