Un tată i-a spus fiului său


Ai absolvit cu cele mai mari note, iată o mașină pe care am cumpărat-o cu mult timp în urmă… are câțiva ani.

Dar înainte să ți-o dau, du-o în parcarea mașinilor second hand din centru și spune-le că vreau să o vând și să văd cât oferă.

Fiul s-a dus în parcarea mașinilor second hand, s-a întors la tatăl său și i-a spus: ” Mi-au oferit 1.000 $ pentru că pare foarte veche

Tatăl a spus, “Du-o la amanet”. Fiul s-a dus la amanet, s-a întors la tatăl său și i-a spus: “Casa de amanet oferă 100 $ pentru că este o mașină foarte veche”. Tatăl i-a cerut fiului său să meargă la un cerc auto și să le arate mașina.

Fiul a făcut-o. S-a întors la tatăl său și i-a spus: Unii oameni din club au oferit 100.000 $ pentru mașină, deoarece este un Nissan Skyline R34, o mașină emblematică și căutată de mulți.

Tatăl i-a spus fiului său: “Am vrut să știi că locul potrivit te prețuiește corect”…. Dacă nu ești prețuit, nu te supăra înseamnă că ești in locul nepotrivit. Cei care îți cunosc valoarea sunt cei care te prețuiesc și cei care își cunosc valoarea nu stau niciodată într-un loc unde nimeni nu o observa.“


Text preluat

Photo de pe net

14 thoughts on “Un tată i-a spus fiului său

 1. Skyline…Oau! Nu avea deloc gusturi rele tatal acelui baiat.
  Chiar si in ziua de azi bate la “drifting” multi celebri posesori de bmw 3.
  Daca-mi permiti pun un filmulet yt cu o fata/pilot, bulgaroaica care avea 16 ani cand s-a facut filmarea. Piloteaza un nissan modificat.

  PS: Sa ma scuzi pt ca m-am indrpartat putin de la subiect dar cand am citit despre ce masina ai amintit…..nu m-am abtinut.
  O zi buna!

 2. Nu stiu daca tu, Perla Suferintei, sau oricine altcineva întelege în adevar tainele valorilor AAAE, ascunse în aceast text (în aparenta o poveste pentru copii) însa eu îti multumesc sincer, din toata inima pentru aceasta !
  Fii vesnic de Domnul binecuvântata , Perla naturala nepretuita, minunata !

  1. Să știi, Iosif, că mă fascinează lumea copiilor… și am constatat că multe lecții le- am învățat de la ei… De aceea, am ales să postez acest articol.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s