La mulți ani, România


și tuturor românilor de pretutindeni !

Doamne, vorbește- ne în sfințenia Ta.

Ridică România și izbăvește- o !

Dă- ne ajutor, căci cu Tine “vom face mari isprăvi .” ( Psalm 108: 13a)

“ Cred că un mare şi ales loc în lucrarea de inspiraţie a sufletelor noastre îl are adesea şi mediul în care ne găsim. Când priveliştea în care îţi înoată sufletul este largă şi frumoasă, când lumina prin care îţi pluteşte gândul este dulce şi limpede, atunci totul îţi este divin şi posibil. Duhul şi inspiraţia nu ţi se târăsc, ci zboară. Şi nu faci doar paşi mărunţi pe jos, ci umbli pe înălţimi, păşind din munţi în munţi.

De acolo poţi atât de uşor să comunici cu toate înălţimile şi adâncimile de dincolo şi de dincoace de tine. Cu lumea îngerilor sau cu a lucrurilor. Cu cei din pământ sau cu cei din cer. Cu tainele trecutului sau ale viitorului.” ( Traian Dorz)

16 thoughts on “La mulți ani, România

 1. SHALOM, ROMÂNI DE PRETUTINDENI ! LA MULTI ANI BINECUVÂNTATI !

  S-a dus Traian, împaratul roman,
  Iar Traian Dorz, ne-a parasit si el.
  Dar amândoi au scris istoria în van,
  Cel ce împarateste e… EMMANUEL!

  Preoţii lui calcă Legea Mea şi Îmi pângăresc lucrurile Mele sfinte, nu fac nicio deosebire între ce este sfânt şi ce nu este sfânt, nici nu învaţă pe oameni să facă deosebire între ce este necurat şi ce este curat, îşi întorc ochii de la Sabatele Mele şi sunt pângărit în mijlocul lor.
  Căpeteniile lui sunt în mijlocul lui ca nişte lupi care îşi sfâşie prada; varsă sânge, pierd sufletele numai ca să-şi potolească lăcomia de bani.
  Prorocii lui au pentru ei tencuieli de ipsos, vedenii înşelătoare, prorocii mincinoase. Ei zic: ‘Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu!’ Şi Domnul nu le-a vorbit!
  Poporul din ţară se dedă la silnicie, fură, asupreşte pe cel nenorocit şi pe cel lipsit, calcă în picioare pe străin împotriva oricărei dreptăţi!
  Caut printre ei un *Om* care să înalţe un zid şi să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea pentru ţară, ca să n-o nimicesc, dar nu găsesc niciunul !

  Fii etern binecuvântat, drag Suflet minunat !

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s