Chemarea


Mă cheamă să Îl slujesc în locul și îndeletnicirea alese de El.

Faptul că îmi găsesc locul în slujirea Lui, este cheia cea mai importantă- adică, sunt în voia Lui și că lucrarea la care sunt chemată să o împlinesc, mi se potrivește mănușă. Se folosește de darurile și abilitățile mele pentru scopurile Sale, și nu ale mele personale.

Trebuie să înțeleg că atunci când voința mea se aliniază voii Sale, chemarea Sa pentru mine și- a găsit locul.

De cele mai multe ori, chemarea nu este neapărat atrăgătoare, plăcută. Însă, atunci când ea va îmboldi în sufletul meu, indiferent cât de mare ar fi prețul ei, ea va fi imposibil de evitat.

Chemarea este invitația Lui, dar nu doar atât. Este scopul Lui în viața mea și mă așează în contextul potrivit lucrării Sale, de a- L sluji cu dedicare totală și pentru a- mi îndeplini bine slujba.

3 thoughts on “Chemarea

 1. “Voi insa sunteti o semintie aleasa, o preotie imparateasca, un neam sfant, un popor pe care Dumnezeu Si l-a castigat ca sa fie al Lui, ca sa vestiti puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din intuneric la lumina Sa minunata; pe voi, care odinioara nu erati un popor, dar acum sunteti poporul lui Dumnezeu; pe voi, care nu capataserati indurare, dar acum ati capatat indurare.”

  “Ascultaţi-Mă, casa lui Iacov şi toată rămăşiţa casei lui Israel, voi, pe care v-am luat în spinare de la obârşia voastră, pe care v-am purtat pe umăr de la naşterea voastră:
  până la bătrâneţea voastră Eu voi fi Acelaşi, până la cărunteţele voastre vă voi sprijini. V-am purtat şi tot vreau să vă mai port, să vă sprijin şi să vă mântuiesc.
  Cu cine Mă veţi pune alături, ca să Mă asemănaţi? Cu cine Mă veţi asemăna şi Mă veţi potrivi?
  Ei varsă aurul din pungă şi cântăresc argintul în cumpănă; tocmesc un argintar să facă un dumnezeu din ele şi se închină şi îngenunchează înaintea lui.
  Îl poartă, îl iau pe umăr, îl pun la locul lui; acolo rămâne şi nu se mişcă din locul lui. Apoi strigă la el, dar nu răspunde, nici nu-i scapă din nevoie.”

  O saptamâna sublima, minunata, binecuvântata cu bucurii, împliniri, har si pace în toate aspectele si dimensiunile perceptiei vietii, drag Suflet frumos !

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s