Nu eu, ci Dumnezeu


„Iosif a răspuns lui Faraon: „Nu eu! Dumnezeu este Acela care va da un răspuns prielnic lui Faraon!”

‭‭Geneza‬ ‭41:16‬ ‭VDC‬‬

Astăzi, a fost o zi plină de provocări. De dimineață, am citit acest capitol unde stă scris împlinirea planurilor lui Dumnezeu cu privire la ceea ce avea de împlinit.

Acest verset marchează foarte bine ceea ce tocmai s- a întâmplat astăzi, pentru că va rămâne viu în minte și în inimă modul cum Dumnezeu a lucrat.

Nu vreau să ies eu în evidență cu nimic, ci îmi doresc ca El să fie înălțat prin tot ceea ce face în viața mea.

A fost un examen greu ( sala), dificil, cu ore multe de învățat, pentru că cine mă cunoaște, știe cât de meticuloasă sunt cu mine însămi.

Toată lauda Îi aparține. Mie, nimic! Doar cu El și ajutorul Său am biruit, asemeni lui Iosif. Acest cuvânt pentru mine, a fost cu adevărat revelator și împlinit.

Știu că poate pentru unii, acest lucru nu înseamnă mare lucru, dar pentru mine, un lucru ce mi se părea imposibil, Dumnezeu l- a făcut posibil.

Mulțumesc tuturor care au crezut în mine și mi- au fost alături. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

21 thoughts on “Nu eu, ci Dumnezeu

   1. Amin !
    “Domnul iubeşte porţile Sionului mai mult decât toate locaşurile lui Iacov.”
    Fii vesnic binecuvântat, drag Suflet minunat !

 1. Oooo, felicitări ! 😇
  În 2007 l-am luat și eu, din prima, dar mi-am dorit foarte mult, iar pentru asta m-am pregătit cum scrie la carte, încă prea mult doar pentru atât..mi s-a părut joacă de copii. 😇

  Fără emoții și va fi bine și cu orașul..!
  Ai grijă la 3 greșeli: să nu treci pe roșu la semafor (adică nu forța nici galbenul); grijă la pietonii care doresc să treacă zebra, mai bine oprește și invităi să traverseze trecerea de pietoni. Atenție la STOP și la cedează trecerea..sunt greșeli care nu se iartă și te trage imediat pe dreapta și te dă jos..
  Dacă îți “moare” motorul de două /trei ori la plecarea de pe loc, aruncă și tu ochii la frâna aia de mână, pentru că intenționat o trage să vadă dacă te “prinzi”.. Mașina are 3 oglinzi și semnalizatoarele, și ar fi bine să mai ți cont și de ele..😛

  No, îmi cer scuze că te-am bombardat; le știi tu prea bine, dacă tot ai luat proba teoretică..

  Aștept să-ți văd permisul.. 😇
  Baftă îți doresc !

  1. Mulțumesc foarte mult pentru urare și sfaturile atât de utile, care mă ajută enorm. Chiar eram curioasă să știu pe ce se axează examinatorul… Mersi mult încă o dată. 🙂

   1. Cu multă plăcere ! 😇
    Se axează pe lucruri serioase, nu pe faptul că ai uitat să semnalizezi de două ori, sau ți-a murit motorul la plecarea de pe loc..dar te poate pica și dacă faci punctajul maxim cu gafe.. De ex. te poate pica, dacă vrea, și dacă pleci cu stupida aia de frână de mână trasă și îți tot moare motorul în mod repetat..sau treci de pe o bandă pe alta fără să semnalizezi și fără să te asiguri chiar deloc..

    Hai dă-o incolo de mașină că doar nu-i navă spațială; chiar și un robot de bucătărie are mai multe comenzi până îl pui în funcțiune decât o un automobil..😅
    Hai că ești puternică și vei reuși, sunt sigur.. 🤗

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s