Lupta cu…


Lupta cu anxietatea… cu depresia… Cine ar fi crezut că m- ar afecta atât de tare pierderea mamei?! Noaptea a devenit zi, iar ziua …. își urmează cursul ei.
De ce mi- a fost teamă, pierderea ei, aceea am experimentat și încă prea devreme. Niciodată nu am fost pregătită pentru acest moment, chiar dacă Dumnezeu mi- a transmis semnale… mintea mea refuza complet această experiență venită parcă prea devreme.

Au trecut deja patru luni de când mama nu mai este pe pământ, însă ea va rămâne VIE în inimile noastre ( a copiilor și nepoților și a tuturor celor care au cunoscut- o). Încă primim mesaje legate de plecarea ei. Pentru mulți este o mare surpriză.

Sunt convinsă că nu sunt singura care a trecut sau care trece prin această experiență.


Învăț să am încredere în Dumnezeu în această perioadă dificilă, chiar dacă procesul este lent și dificil.

Învăț să am încredere în suveranitatea lui Dumnezeu.

Învăț să cred că El este Stăpân peste orice situație.

Dumnezeu se află la cârma vieții și stiu că El folosește toate aceste împrejurări pentru binele meu.

Dacă simți imboldul Duhului Sfânt în inimă ca să mă încurajezi, nu ezita. Am nevoie!

” Omul se naște ca să sufere, după cum scânteia se naște să zboare.” ( Iov 5:7)

22 thoughts on “Lupta cu…

 1. În astfel de situații chiar și psihologii sunt incapabili de a reabilita un suflet mâhnit și răpus de durere..
  Ce aș putea să zic eu mai mult: să nu rămâi cu această filă tristă deschisă, încearcă să desfășori următoarele pagini ale vieții tale, și cu siguranță vor fi altele unde îți vei regăsi din nou bucuria. 😇

  Acum simți cu adevărat ce înseamnă să fii femeie, dar durerea din sufletul tău îți ajunge.
  Hai, capul sus și treci peste acestă filă tristă din viața ta, dând loc bucuriilor și binecuvântărilor lui Dumnezeu să te cuprindă din nou.
  Îți doresc o săptămână cu multă bucurie în suflet ! 🤗❤️

 2. Dumnezeu să o odihnească în pace! Știu cum e, la vârsta de 16 ani mi-am pierdut mama 😢 , e greu, însă Dumnezeu ne ajută! Capul sus! Săptămână liniștită!🤗

 3. Îmi pare rău pentru pierderea ta!
  Am intrat mult prea rar pe blogul tău în ultimul timp, din păcate, și nu am știut…
  Dumnezeu să te însoțească și să mângâie inima ta și a familiei tale!
  Să ai grijă de tine și să știi că ești prețuită!
  Iar Dumnezeu nu irosește niciun moment, nici măcar cele rele…

 4. Sunt pe deplin încredintat ca mama ta este o prezenta minunata VIE,eliberata din aceasta dimensiune pamânteasca, grea, pustie, iar pe toti cei „rapiti” de lânga noi, (adormiti în Hristos), îi vom reîntâlni în scurta vreme, într-un nou trup desavârsit, întinerit, miraculos, când si noi ne vom sfârsi alergarea aici pe pamânt jos, fiecare la rândul cetei lui, deoarece suntem copiii Domnului, mostenitori împreuna cu El, ai Împaratiei cerului !
  Voi sunteţi păziţi de puterea lui Dumnezeu prin credinţă pentru mântuirea gata să fie descoperită în vremurile de apoi! În ea voi vă bucuraţi mult, măcar că acum, dacă trebuie, sunteţi întristaţi pentru puţină vreme prin felurite încercări, pentru ca încercarea credinţei voastre, cu mult mai scumpă decât aurul care piere şi care totuşi este încercat prin foc, să aibă ca urmare lauda, slava şi cinstea, la arătarea lui Isus Hristos,
  pe care voi Îl iubiţi fără să-L fi văzut, credeţi în El fără să-L vedeţi şi vă bucuraţi cu o bucurie negrăită şi strălucită, pentru că veţi dobândi, ca sfârşit al credinţei voastre, mântuirea sufletelor voastre.
  Fii binecuvântata, de Duhul Sfânt zi si noapte mângâiata, draga Elly !

 5. E trist, când părinții, sau unul din ei, trec în nefiinta, ceva se rupe parca în ale noastre suflete, dar trebuie sa mergem înainte, pentru cei dragi cei mai avem pe langa noi, iar pentru durerea ce sufletul îl zbuciumă, doar credinta in Domnul și rugăciunea e salvarea.
  Domnul e cu tine mereu, și cu noi toti, si doar prin credință putem înțelege cursul vieții.
  Ori de câte ori sufletul plânge, Domnului sa-I vorbesti, prin rugaciune și te vei simții mai bine, nu lasa anxietatea sa te cuprinda, om minunat.
  Noapte bună!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s