„Problemele veneau una după alta”, cu Jeni Drăgan


De câțiva ani locuiesc într-un oraș micuț, Călărași. Aici, dincolo de ce se mediatizează despre acest oraș, oamenii sunt calzi, prietenoși, primitori, cu inimi și brațe deschise.

La început, acomodarea mi- a fost dificilă, însă, pe parcursul drumului,am început să mă simt în acest loc “acasă “.

În biserică am fost acceptată imediat și binecuvântată să cunosc oameni deosebiți. M- au făcut să mă simt parte din familia lor.

Tot aici, în biserică, am descoperit o familie greu încercată, însă pe cât era de șlefuită prin tot felul de încercări, a avut puterea să mă “adopte” și pe mine. Să mă facă “fetița ” lor, mult dorită. Am fost și sunt o binecuvântată de când îi am în viața mea. Eu nu le voi putea răsplăti vreodată dragostea pe care mi- o poartă, însă știu că Cel ce a semănat această sinceră dragoste în inimile lor pentru mine, o va face negreșit. Dumnezeu nu greșește atunci când ne ia pe cineva drag. El compensează lipsa atunci când crezi că nu mai poți. Golul rămas îl umple cu ceva și mai bun, la timpul Lui.

Dumnezeu știa că îmi va fi greu după plecarea mamei și a știut că fără această legătură maternă nu voi putea rezista. Așa că, mi- a dat- o pe ea- un munte de iubire, curaj, mângâiere, un umăr pe care să pot plânge fără să mă jenez sau să simt că sunt judecată. Este ea, cea din videoclipul de mai jos.

Sper să fiți încurajați de mărturia ei și dacă doriți chiar să și distribuiți.

Advertisement

2 thoughts on “„Problemele veneau una după alta”, cu Jeni Drăgan

 1. Magnifice, paradoxale, sublime, minunate, reale, adevarate, si de putini întelese sunt cararile prin care Dumnezeu îl scapa pe omul credincios de la nenorocire si moarte. Merci pentru frumoasa prezentare, atât de încurajatoare, pentru toti cei ce-si pun încrederea în Domnul Dumnezeul lui Israel !

  „Dumnezeu vorbeşte însă când într-un fel, când într-altul, dar omul nu ia seama.
  El vorbeşte prin vise, prin vedenii de noapte, când oamenii sunt cufundaţi într-un somn adânc, când dorm în patul lor.
  Atunci, El le dă înştiinţări şi le întipăreşte învăţăturile Lui, ca să abată pe om de la rău şi să-l ferească de mândrie, ca să-i păzească sufletul de groapă şi viaţa de loviturile sabiei.
  Şi prin durere este mustrat omul în culcuşul lui, când o luptă necurmată îi frământă oasele.
  Atunci îi este greaţă de pâine, chiar şi de bucatele cele mai alese.
  Carnea i se prăpădeşte şi piere, oasele care nu i se vedeau rămân goale; sufletul i se apropie de groapă şi viaţa, de vestitorii morţii.
  Dar, dacă se găseşte un înger mijlocitor pentru el, unul din miile acelea care vestesc omului calea pe care trebuie s-o urmeze,
  Dumnezeu Se îndură de el şi zice îngerului: ‘Izbăveşte-l, ca să nu se coboare în groapă; am găsit un preţ de răscumpărare pentru el!’
  Şi atunci carnea lui se face mai fragedă ca în copilărie, se întoarce la zilele tinereţii lui.
  Se roagă lui Dumnezeu, şi Dumnezeu îi este binevoitor, îl lasă să-I vadă Faţa cu bucurie şi-i dă înapoi nevinovăţia.
  Atunci, el cântă înaintea oamenilor şi* zice: ‘Am păcătuit, am călcat dreptatea şi n-am fost pedepsit după faptele mele;
  Dumnezeu mi-a izbăvit sufletul ca să nu intre în groapă şi viaţa mea vede lumina!’
  Iată, acestea le face Dumnezeu de două ori, de trei ori omului, ca să-l ridice din groapă, ca să-l lumineze cu lumina celor vii.”https://www.youtube.com/watch?v=F3RjW5rkhEA
  Un sfârsit de saptamâna magic, minunat, cu bucurie, pace si Lumina învesmântat, draga Elly !

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s