8 thoughts on “Ales și prețuit

 1. Acest lucru este adevărat, iar înșelăciunea masivă și răul încearcă la nivel global să ascundă sau să îngroape tot adevărul, pe măsură ce răul îl face să se miște pentru a domina omenirea! Prea multe persoane răsucite ar servi mai degrabă această lume și fiara decât să stea până la ea și pentru Adevăr!

 2. Toate rețelele sociale se mișcă împotriva oamenilor care vorbesc adevăr și fapt care nu vor promova agenda globalistă; și, prin urmare, suprimă în mod activ comunicarea liberă a valorii, promovând în același timp minciuni și tâmpenii, astfel încât oamenii vor fi proști de momeală care aleargă spre prăpastie pentru a fi distruși în timp util!

  Toate rețelele sociale se mișcă împotriva oamenilor care vorbesc adevăr și fapt care nu vor promova agenda globalistă; și, prin urmare, suprimă în mod activ comunicarea liberă a valorii, promovând în același timp minciuni și tâmpenii, astfel încât oamenii vor fi proști de momeală care aleargă spre prăpastie pentru a fi distruși în timp util!
  Toate acestea alinierea cu diavolii proprii ca Biden, Bergoglio, Putin, Xi Jinping, Soros, Gates, Fauci și multe altele cu politicieni, lideri militari și mass-media main stream să preia controlul deplin al rasei umane!

  People Who Pushed Idea of Universal Vaccination Are ‘Guilty of Crimes Against Humanity’: Former Pfizer VP

 3. Atâta motivație în doar câteva rânduri. 😇
  Mulțumesc mult, o săptămână frumoasă îți doresc, Perluță !

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s