Dumnezeul detaliilor


Nu știu cum sunteți voi, dar mie îmi place tare mult să mă bucur de fiecare detaliu din creația lui Dumnezeu. Atât de frumos totul. Culorile florilor. Cerul frumos pictat cum numai marele Artist o poate face. De fiecare răsărit sau apus de soare.

Totul este la superlativ. Doar că, noi, oamenii am uitat să ne mai bucurăm și de aceste detalii, lăsându- ne parcă distrași de provocările cotidiene, de luptele noastre zilnice …

De ne- am opri o clipă măcar. Să ne mai bucurăm și de frumoasa natură, dar și unii de ceilalți.

Totul este trecător. Aici, pe pământ.

6 thoughts on “Dumnezeul detaliilor

  1. Era o vreme cand aveam nevoie de consiliere, iar consiliera mea imi zicea sa ma bucur si de un fir de iarba sau de o floare, dar eu nu ma puteam bucura de nimic. A trecut perioada aceea, iar acum ma bucur de fiecare detaliu, si norilor imi place sa le fac poze. 😀

    1. Mă regăsesc în cuvintele tale. Știu ce spui. A fost un timp în care nici eu nu mă mai bucuram de Frumusețea din jurul meu. A trecut acum. Viața este scurtă și îmi doresc să mă bucur de tot ce primesc în fiecare zi.

      Te îmbrățișez! 🤗

  2. Da, așa este, prea ne pierdem în detalii irelevante din această lume, iar peste amănuntele cu adevărat importante, trecem cu vederea.

    Mi-a plăcut mult și clipul. Mulțumesc, Perluță, o seară liniștită îți doresc ! 😇

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s