Invitat(ă) special


Da!

Am fost invitată să îmi spun experiența de viață într- o mică biserică, dintr- un sat din Călărași, Chirnogi. Cu câțiva membri. Dar, cu inimi mari.

M- am simțit foarte bine. Iubită. Acceptată.

Bătrânii cu fețe obosite. Sleiți de căldura de afară.

Am fost împreună cu echipa cu care lucrez și cu trei dintre femeile ucrainiene, care s- au simțit extraordinar de bine. Se putea citi bucuria pe chipurile lor.

Adolescentele erau ochi și urechi la ceea ce vorbeam. Captivate de povestea vieții mele expusă doar în câteva minute. Ca să povestesc tot ce am trăit până astăzi, mi- ar lua luni sau ani întregi. Mă cam bate gândul să îmi aștern viața pe hârtie. Este doar un gând. Nu știu.

Mă rog ca experiența mea să fie cu impact. Dumnezeu să le fi atins inimile. Iar dacă au avut întrebări cu privire la scopul lor pe pământ, să le fi răspuns.

Am mai povestit și despre mama și decizia cea mai importantă a vieții ei. În August ar fi împlinit 5 ani de la această decizie, însă Dumnezeu a hotărât că este mai bine pentru ea, Acolo, Sus.

Împreună cu echipa și femeile ucrainiene – în Oltenița, Călărași

11 thoughts on “Invitat(ă) special

 1. Dumnezeu s-o binecuvânteze pe Mama!

  Foarte emoționant și o bună adunare a credincioșilor din acea comunitate pentru a se închina Domnului și Mântuitorului nostru Isus Hristos! Mărimea sau numerele nu sunt la fel de relevante pentru adevăratul autentic al inimii, deoarece, așa cum arată clar Sfintele Scripturi!

  Matei 18: 20 “20 Căci unde sunt adunați doi sau trei în numele meu, eu sunt în mijlocul lor.”

  Atunci menționarea a ceea ce a fost sentimentul iubitei tale mame îmi iese în evidență cu putere, pentru că este exact ceea ce a spus propriul meu tată înainte de moartea sa!

  “Dumnezeu a decis că este mai bine pentru ea, acolo sus.”

  Tatăl meu a spus: “că Dumnezeu a decis că mă vrea Acolo sus acum.”

  Foarte importantă și demnă postare creștină aici Perla!
  Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe ai tăi.

  Frate în Hristos Isus,
  Lawrence Morris al III-lea

    1. Văd și înțeleg clar prin ceea ce spui și totul este bine Perla! Toate acestea sunt atât de bune orientate spre familie și pline de dragoste pentru Isus și familie! Acesta este cel mai prețios lucru în această viață, nu-i așa soră!

     Dumnezeu să binecuvânteze!

    1. Desigur, acest lucru este afirmativ și absolut; știu aceste lucruri chiar și în propriul meu arbore genealogic am experimentat acest lucru toată viața mea, cu familia mea cea mai apropiată, și toate acestea se încadrează în planul lui Dumnezeu și voia lui se face! Totul este frumos în el, dacă avem credință și încredere în Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru! Nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu!
     Amin!

     Dumnezeu să binecuvânteze! 🙏 ✝️ 🕊 🙏

 2. M-aș bucura să îți știu și eu povestea vieții! Cred că e un gând bun a o pune pe hârtie, și, poate, cândva, aici. ❤️
  Să ai o săptămână binecuvântată!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s