Jurnal de călătorie – Bulgaria


Ziua II

Această nouă zi de concediu am început- o destul de bine față de cea de ieri. Deși durerea de cap a fost prezentă, pe deasupra m- am ales și cu o durere de coloană, dar aceste lucruri nu m- au împiedicat să mă bucur de ziua care îmi stătea înainte.

Așa că, mi- am luat inima în dinți și am pornit la drum. Am stat puțin timp pe plajă, apoi am pornit în recunoașterea orașului. Chiar dacă nu cunosc orașul, acest lucru nu m- a împiedicat sa îl explorez. Deși m- am cam “ rătăcit” un pic, limba engleză m- a ajutat să mă reîntorc la hotelul unde sunt cazată. Și a fost bine că în toată această experiență nu am fost singură. 🙂😉

Mai jos voi scrie câteva gânduri pe care sper să vă încurajeze.

Dacă treci printr-o perioadă grea, sau rezultatul unei cereri nu e cel așteptat, ori poate nu mai auzi glasul lui Dumnezeu de ceva timp, și pare că nu dorește să îți răspundă, e posibil ca toate acestea să dărâme așteptările noastre cu privire la modul de lucru al lui Dumnezeu.

Dar Dumnezeu lucrează neîncetat în viețile noastre, răspunde întotdeauna la rugăciuni – chiar dacă nu în momentul sau modul în care noi vrem.

El este puternic implicat în viața noastră. Noi avem nevoie să ne re-definim așteptările cu privire la cum lucrează Dumnezeu.

2 thoughts on “Jurnal de călătorie – Bulgaria

  1. La cativa km de Albena, nai la sud se afla Balcic, cu celebrul castel al Reginei Maria. E un loc superb, cu siguranta o sa-ti placa foarte mult gradina din fata castelului, daca o sa-l vizitezi. Si daca mai ai energie, la cativa zeci de km mai la sud e Varna, care e cam cat Constanta dar mie-mi place mai mult….
    Vacanta frumoasa!

    1. Oh, mi- as bucura tare să pot vizita celebrul castel. Poate data viitoare reușesc să ating mai multe ținte.

      Mulțumesc frumos. Chiar a fost binevenit acest concediu. 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s