Adevăratul cămin


” Acum aleg și sfințesc casa aceasta, pentru că Numele Meu să locuiască în ea pe vecie, și voi avea totdeauna ochii și inima Mea  acolo.” ( 2 Cronici 7: 16)

Adevăratul cămin nu e clădit cu mâinile,  ci cu inima.

În ultima vreme, mă identific tare mult cu poporul Israel, care trebuiau să își mute corturile  din loc în loc. Nu știu ce însemnătate avea pentru ei noțiunea de ” Acasă “, în contextul în care trebuia să se mute destul de frecvent.

Acest lucru mă determină să privesc dincolo de pământesc și să mă gândesc mai mult la ideea de cât de trecători suntem pe acest pământ,  și că adevărata noastră ( mea ) destinație este Cerul.


Cerul – acel loc după care sufletul meu tânjește necontenit.

PhotoCredit: Pinterest

4 thoughts on “Adevăratul cămin

  1. Magnifique ! Merci !

    Atunci Solomon a zis: „Domnul a zis ca vrea sa locuiasca in intuneric! Si eu am zidit o Casa care-Ti va fi locuinta, un loc unde vei locui in veci!”

    Când stii unde-ti este casa, si stii cine o zideste, te gatesti ca o mireasa, pentru nunta de poveste. Asteptând cu drag pe Mire, tu, fecioara înteleapta, îti cunosti a ta menire, iar rezerva ti-e intacta…

    O saptamâna minunata, sublima, binecuvântata, draga Elly !

  2. Poate ar fi o idee să nu mai punem atâta preț pe noi, pe casa noastă și pe toată lumea asta, și să luăm ca exemplu, pe acești fluturi minunați.

    O săptămână frumoasă îți doresc, Perluță ! 😇

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s